AktualityŠkoly

Tekvičková párty v ZŠ Robotnícka

poradna

Dňa 14.10.2024 v čase od 15,30 hod. sa u nás v Zlatých Moravciach v jedálni ZŠ Robotnícka konala  Tekvičková párty žiakov I. stupňa.

Rodičia, ale aj starí rodičia trávili spoločný čas so svojimi deťmi pri vyrezávaní tekvíc, výrobe šarkanov a jesennom aranžovaní. Bol to úžasný pohľad na zanietených, kreatívnych rodičov a detí, nehovoriac o radosti z konečného výsledku. Boli to hotové umelecké diela, ktoré už zdobia naše átrium. Ako každá poriadna párty aj táto mala pripravené rôzne súťaže, tance, foto kútik aj darčeky pre súťažiacich. Počas celého týždňa sa mohli žiaci školy zapojiť do súťaže hlasovaním. Podujatia sa zúčastnilo 67 súťažiacich. Na konci týždňa po sčítaní hlasov boli odmenení vecnou cenou výhercovia na prvých 10. miestach. Výhercom blahoželáme! Zúčastneným ďakujeme za účasť. Ďakujeme aj sponzorom vecných cien: Wu Xin, Bella Donna, AŤA- Bratová Vlasta. Žiarili nielen svetielka v tekviciach, ale hlavne očká detí, ktoré boli celou párty nadšené a už teraz sa tešia na ďalší rok.

Mária Tonková

Denný jesenný tábor na ranči


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button