AktualityPozvánky

Pripravte sa na výzvu – registrácia na Oktoberfest Run Nitra 2024 je otvorená!

podcast
poradna

Milovníci behu, tímovej spolupráce a nordic walkingu, tento rok máte jedinečnú príležitosť zúčastniť sa na nezabudnuteľnom podujatí priamo v srdci Nitry.

Oktoberfest Run Nitra 2024 prichádza 28. septembra 2024 a ponúka niečo pre každého – či už ste individuálny bežec, súťažíte v štafete, alebo preferujete nordic walking.

Pre tých, ktorí milujú výzvy, sme pripravili 7,5 km dlhú trať, ktorá vás prevedie krásnymi uličkami Nitry. A ak sa chcete podeliť o radosť z behu s priateľmi či kolegami, prihláste sa na štafetový beh, kde každý člen tímu zabehne 2,5 km. Pre milovníkov nordic walkingu máme tiež trasu, ktorá je ideálna na to, aby ste si vychutnali prechádzku s palicami v ruke a zároveň si užili skvelú atmosféru podujatia.

Každý registrovaný účastník získa štartovací balíček plný užitočných a zaujímavých predmetov, ktoré vám spríjemnia deň. Na konci pretekov vás okrem skvelého pocitu z dosiahnutého cieľa bude čakať aj pamätná medaila, ktorá vám bude pripomínať tento výnimočný deň. A samozrejme, po úspešnom zvládnutí trasy na vás bude čakať zaslúžené vychladené pivo, ktoré dotvorí jedinečnú atmosféru tohto podujatia. 🍺

🚩 Dátum: 28. september 2024
📍 Miesto: Svätoplukovo námestie, Nitra

Registrácia je už otvorená, takže neváhajte a prihláste sa hneď teraz na www.oktoberfestrun.sk! Miesta sa rýchlo plnia, preto si túto príležitosť nenechajte ujsť. Príďte si užiť deň plný športu, zábavy a skvelej spoločnosti v krásnom prostredí Nitry!


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button