AktualityŠkoly

Nový školský rok 2024/2025 odštartoval. Takto to vyzeralo v našich základných školách

podcast
poradna

Školský rok 2024/2025 dnešným dňom oficiálne začal. Svoje brány otvorili aj tri zlatomoravecké základné školy v zriaďovateľskej pôsobnosti nášho mesta. Pozrite sa, ako to tam vyzeralo….

Nový školský rok prišiel otvoriť do všetkých troch základných škôl primátor Zlatých Moraviec Dušan Husár v sprievode s Dagmar Chrenkovou, vedúcou Oddelenia školstva a sociálnych vecí na Mestskom úrade Zlaté Moravce. Primátor najskôr privítal deti v ZŠ Pribinova, potom v ZŠ Mojmírova a na záver v ZŠ Robotnícka. Poradie týchto škôl sa každý rok mení.

„Milé deti, prajem vám najmä dobré zdravie, veľa úspechov v škole, nech sa vám vo všetkom darí. Čaká vás niekoľko mesiacov poctivého učenia. Ale je sa aj na čo tešiť, už čoskoro tu máme jesenné prázdniny a potom tie zimné, kedy si budete môcť znova oddýchnuť. Učiteľom a rodičom prajem pevné nervy. Buďte trpezliví so svojimi deťmi, pomáhajte im, motivujte ich, aby z nich vyrástli úspešní ľudia,“ povedal primátor Husár.

Ako to vyzeralo v základných školách v prvý školský deň si môžete pozrieť v priloženej fotogalérii.

Peter Klimant

Základná škola Pribinova


Základná škola Mojmírova


Základná škola Robotnícka


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button