AktualityOznamy

Denný letný tábor na Bonanza ranči!

Hľadáte nezabudnuteľný zážitok pre Vaše deti počas letných prázdnin? Potom je tu pre Vás denný letný tábor na Bonanza ranči!

Pre koho:

Deti vo veku od 6 do 12 rokov

Kedy:

  1. – 23. augusta 2024

Cena:

35 € na deň (zahŕňa obed, olovrant a program s animátorom)

Maximálny počet detí:

20 na deň

Na čo sa môžete tešiť:

  • Jazda na koni a starostlivosť o kone Vaše deti sa naučia základy jazdenia na koni a starostlivosti o tieto ušľachtilé zvieratá. Pod odborným dohľadom sa dozvedia, ako sa správne starať o kone a zlepšia svoje jazdecké zručnosti.
  • Hry a aktivity v prírode Príroda okolo ranča Bonanza ponúka nekonečné možnosti pre zábavu. Deti sa budú môcť zúčastniť rôznych hier a aktivít, ktoré ich naučia spolupráci a rozvinú ich kreativitu.
  • Zábava s animátorom Naša skúsená animátorka pripraví pre deti rôzne zábavné programy, ktoré ich nielen zabavia, ale aj poučia. Čakajú ich súťaže, tvorivé dielne a mnoho ďalších aktivít.
  • Nové kamarátstva Tábor je ideálnym miestom na nadviazanie nových priateľstiev. Deti tu stretnú rovesníkov s podobnými záujmami a zažijú spolu množstvo krásnych chvíľ.
  • Nezabudnuteľné zážitky v krásnom prostredí ranča Ranč Bonanza sa nachádza v nádhernom prírodnom prostredí obce Skýcov. Deti si tu užijú čerstvý vzduch, krásne scenérie a pokoj, ktorý táto lokalita ponúka.

Počet miest je obmedzený, preto neváhajte a prihláste svoje dieťa už dnes! Tábor na ranči Bonanza je ideálnou voľbou pre všetkých malých dobrodruhov, ktorí túžia po letných zážitkoch plných zábavy a poznania. Nechajte svoje deti zažiť leto, na ktoré nezabudnú!

PRIHLÁŠKA

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button