AktualityŠkoly

Nekonečne dlhá noc

trojkoncert
poradna

Dňa 14.06.2024 sa v našej škole po 9. rokoch uskutočnila NEKONEČNE DLHÁ NOC. Všetci (80 detí a 9 učiteľov) sme sa zišli v telocvični, kde sme sa vďaka zábavným hrám lepšie zoznámili.

Po zoznamovačke sme sa presunuli von, kde nás čakali športové hry a voľný program. Medzitým nám naše úžasné pani učiteľky pripravili večeru, po ktorej sme nabrali viac síl. Po športovom výkone nás čakalo vonku perfektné Letné kino. Na zem sme si dali karimatku, deky a pod holým nebom sme si pozreli film. Unavení sme sa šli uložiť do tried. Žiačky zo ŠP prečítali deťom cez rozhlas rozprávku na dobrú noc a išli spať. V noci nás čakal nečakaný budíček. Nevedeli sme, čo sa bude diať, ale presunuli sme sa von. Tam nás čakalo 8 stanovíšť. Keď sme ich úspešne prešli, dostali sme sa k jednému z učiteľov  a boli sme presunutí do pripravenej escape room, ktorá bola zložená zo štyroch miestností plných zaujímavých hádaniek a nápovied. Nočná hra bola veľkolepá. Po jej ukončení sme pokračovali v spaní. Budíček bol o siedmej a čakali na nás úžasné raňajky s rozprávkou. Medzi tým sme mali rozcvičku a ranný beh okolo školy . Po záverečnom zhodnotení celej akcie sme síce nevyspatí, ale plní zážitkov išli domov.

Ďakujeme všetkým učiteľom, ktorí si na nás našli čas a zorganizovali noc v škole plnú zábavy a prekvapení.

Ďalej by sme chceli poďakovať celému organizačnému tímu zo školského parlamentu, ktorý svojimi nápadmi pomohol učiteľom urobiť túto akciu ešte nezabudnuteľnejšou.

Nekonečne dlhá noc sa skutočne vydarila.

Nina Valachová, 9.b
ZŠ, Pribinova 1, Zlaté Moravce


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button