AktualityKomerčné články

Ručný či robotický vysávač: Oba sú výbornou voľbou

trojkoncert
poradna

Zlé vysávanie je len také, ktoré sa nikdy neuskutočnilo. Aj tak by sa inak dala pomenovať dilema o tom, či je lepší tyčový, klasický, ručný, alebo modernejší robotický vysávač. Kľúčové totiž je, že splnia základnú úlohu – vyčistiť podlahovú plochu bytu, domu či kancelárie, od pevných nečistôt. Základom je len to, že vôbec pôjdete vysávač, resp. naprogramujete na to robota. 

Ručné vysávače s modernými doplnkami

Súčasné praktické ručné vysávače sa výrazne líšia od tých, ktoré si pamätáme z minulosti. Majú totiž ergonomický dizajn a ponúkajú viacero moderných doplnkov, vďaka čomu sa vysávanie stáva pohodlnejšie a zároveň účinnejšie. Medzi novinky môžeme zaradiť napríklad bezvreckové vysávače, pri ktorých odpadá dopĺňanie a vymieňanie vrecka na zbieranie nečistôt. Namiesto toho sa odpad ukladá do nádoby, ktorú stačí vyprázdniť, pričom výhodou je aj stabilnejší sací výkon. A to je len jedna z viacerých noviniek na súčasnej generácii ručných vysávačov. 

Robotické vysávače pre maximálne pohodlie

Druhou možnosťou sú obľúbené a kvalitné robotické vysávače, predstavujúce prvý výkrik umelej inteligencie v našich domovoch. Tie stačí aj na diaľku prostredníctvom aplikácie zapnúť a prísť už do povysávaného a čistého bytu. Robotické vysávače sa neustále vyvíjajú a zlepšujú svoje schopnosti ako dôkladne a zároveň bez nárazov do nábytku či zárubní dôkladne vyčistiť celú podlahovú plochu bytu či domu. 

Fyzická aktivita vs. pohodlnosť

Neexistuje jednoznačný verdikt, ktorý typ vysávača je univerzálne lepší. Napríklad aktívnejším ľuďom môže vyhovovať klasický vysávač, prípadne tyčový z dôvodu, že pri vysávaní vynakladajú určitú fyzickú aktivitu. Aj cena je nižšia než pri robotických modeloch. Na druhej strane, pre ľudí, ktorí vyslovene preferujú stráviť voľný čas aktívnym oddychom a nie upratovaním, bude zaujímavejšou voľbou práve robotický vysávač, ktorý stačí v podstate len spustiť, a o nič ďalšie sa netreba starať.


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button