AktualityKultúraOznamy

Deti prišli na štadión osláviť svoj veľký deň

trojkoncert
poradna

Oslava Medzinárodného dňa detí sa v Zlatých Moravciach uskutočnila v sobotu 1. júna 2024 v areáli Mestského štadióna. Podujatie si prišli vychutnať stovky detí aj so svojimi rodičmi.

Organizátorom podujatia bolo už tradične mesto Zlaté Moravce spoločne s Mestským strediskom kultúry a športu (MSKŠ). Areál štadióna otvoril svoje brány o 15.00 hodine. Úvod akcie poznamenalo nepriaznivé počasie, no napriek dažďu sa program nijako nemenil.

Ako prví sa deťom predviedli zlatomoraveckí kynológovia s programom „Psík je náš kamarát“. Po nich prišiel na pódium Shrek so svojimi parťákmi s číslom „Do rozprávky so Shrekom“. Nasledovali tanečníci zo svetoznámej tanečnej skupiny Old School Brothers. Na záver akcie bola pre deti pripravená diskotéka. Celý program trval do 18.00 hodiny.

Súčasťou zlatomoraveckého Dňa detí boli i sprievodné akcie – ukážky karate klubu Bonsai, kopanie penált s PFA FC ViOn, hranie tenisu, pozemný hokej, rozprávkové športové súťaže, maľovanie na tvár, ukážky práce policajného zboru a mestskej polície. Samozrejmosťou boli kolotoče a predajné stávky s maškrtami. V areáli sa pohybovali i viacerí maskoti, ktorí deti obdarovali sladkosťami a balónmi.

„Napriek tomu, že v úvode podujatia pršalo, akcia dopadla na výbornú. Počasie sa nám krátko po 16.00 hodine umúdrilo, prišiel kopec ľudí. Deti i rodičia sa výborne bavili na programe i sprievodných akciách. Program bol postavený tak, aby si každý prišiel na svoje. Ďakujeme každému, kto prišiel, zabavil sa a pomohol nám tak dotvoriť krásnu atmosféru tohto milého podujatia,“ vyjadrilo sa k akcii vedenie MSKŠ Zlaté Moravce.

Peter Klimant


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button