AktualityŠkoly

8. ROZPRÁVKOVÝ DEŇ DETÍ

trojkoncert
poradna

Konečne sme sa dočkali! Tridsiaty prvý máj bol pre všetky deti našej školy výnimočným dňom. Spoločne sme oslávili Medzinárodný deň detí

Slávnostným otvorením programu nás sprevádzali deviatačky a na úvod sa nám prihovorila pani riaditeľka. Spolu s pánom primátorom a vedúcou odboru školstva si pozreli krátky program, ktorý pripravili naši žiaci. Perfektná nálada nás sprevádzala počas celého dňa. Pre deti bol pripravený bohatý program. Mohli sa zabaviť pri plnení zaujímavých úloh na rozprávkových stanovištiach, ktoré si pripravili žiaci II. stupňa. Po ich úspešnom absolvovaní získali do svojej tabuľky pečiatku. Deti boli šikovné, úspešne absolvovali pripravené aktivity. Boli pripravené aj ďalšie prekvapenia.  Veľkým lákadlom bola prítomnosť hasičov, možnosť sadnúť si do hasičského auta. Niektorí obdivovali pretekárske auto. Ďalšou zaujímavosťou bola návšteva psovodov so svojimi štvornohými pomocníkmi, ktorí predviedli naozajstné psie kúsky. No vari najviac radosti, zábavy, smiechu zažili deti na nafukovacom skákacom hrade a krotením elektrického býka. Stálymi hosťami, ktorí majú pre nás pripravené rôzne zaujímavé činnosti, sú študenti zo stredných škôl nášho mesta spolu so svojimi pedagógmi. Deti sa mohli zapojiť do výroby malých stolčekov, či dať si upraviť vlasy podľa svojich predstáv. 

Deti nie sú samozrejmosťou, sú veľkým DAROM. Učme sa od nich radosti a úprimnosti. Buďme aj my ako deti – úprimní, nadšení, šťastní a nebojme sa snívať…

Ďakujeme všetkým sponzorom, zamestnancom školy, rodičom a žiakom, ktorí pomohli pri organizovaní tohto krásneho dňa.

 8. ROČNÍK ROZPRÁVKOVÉHO DŇA NA PRIBINKE dopadol nad očakávanie, napriek hroziacim búrkam     vykuklo slniečko a deti prežili naozaj krásnu akciu.

Dagmar Gígelová, PaedDr. Marianna Škulová
ZŠ, Pribinova 1, Zlaté Moravce


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button