AktualityChyzerovceHistóriaKultúraOznamy

Zlatomoravčanka oslávila okrúhlych 100 rokov

trojkoncert
poradna

Pani Katarína Zlatňanská, občianka Zlatých Moraviec, sa v máji dožila úctyhodného veku 100 rokov. Pri tejto príležitosti jej bola v mene primátora Zlatých Moraviec zablahoželať poslankyňa mesta Klaudia Ivanovičová.

Katarína Zlatňanská oslávila storočnicu 17. mája 2024. Oslava jej narodenín sa uskutočnila o niekoľko dní neskôr, v stredu 22. mája 2024. Keďže primátor Zlatých Moraviec sa pre pracovné povinnosti nemohol zúčastniť tejto oslavy, miesto neho šla pani Kataríne popriať všetko dobré poslankyňa mesta Klaudia Ivanovičová, ktorá jej zaželala všetko najlepšie, no najmä pevné zdravie.

A čo si priala pani Katarína ku svojmu sviatku? „Ja si prajem najme, aby obec, kde som sa narodila – Chyzerovce, konečne bola znovu taká, ako si ju ja pamätám, pekná a čistá. V mojich spomienkach je to nádherná dedinka. Bola by som veľmi rada, keby sa to tak mohlo vrátiť, povedala oslávenkyňa.

Katarína Zlatňanská, ako už bolo povedané, sa narodila v Chyzerovciach. Je matkou dvoch synov, z ktorých jeden tragicky zahynul. Má šesť vnúčat a dve pravnúčatá. V minulosti pracovala vo vtedajšom Bytovom podniku v Zlatých Moravciach.

Peter Klimant


7
0
obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button