AktualityKultúraPrílepy

Deň matiek v Prílepoch oslávený s láskou a folklórom

trojkoncert
poradna

V nedeľu 19. mája sa v Prílepoch uskutočnilo milé stretnutie pri príležitosti Dňa matiek. Aj keď s trochou meškania, no o to srdečnejšie a s veľkou láskou, sa tu zišli mamičky, staré mamy a ctení hostia, aby si spoločne uctili tie najdôležitejšie ženy v našich životoch.

Program slávnosti otvorila moderátorka Anežka Krausová dojemnou básňou a krátkym príhovorom privítala hostí. Medzi nimi nechýbali ani pán primátor Dušan Husár s manželkou a náš poslanec a viceprimátor Marek Holub, ktorí mamičkám vyjadrili úctu a vďaku za ich lásku a obetavosť.

Do osláv sa zapojili deti z MŠ Prílepy, pod vedením p. riaditeľky Z. Šalingovej a p. učiteľky D. Horvátovej, ktoré pripravili milý program. Svojou účasťou a vystúpením potešila básničkou Elsa Vencel a chlapci Alex, Andrej a Nikolas. Slovenské ľudové pesničky v podaní folklórneho súboru Kolovrátok a harmonikára Jozefa Bezušku boli krásnym darčekom pre všetky prílepské mamičky.

Na záver slávnosti si mamičky vychutnali malé občerstvenie, ktoré pre nich s láskou pripravili členovia speváckeho súboru KOLOVRÁTOK.

Deň matiek v Prílepoch bol krásnym dňom plným lásky, úcty a vďačnosti k mamičkám. Atmosféra bola srdečná a príjemná, a mamičky si domov odniesli krásne spomienky a darčeky v podobe kvetov a pesničiek.

Jozef Vencel


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button