AktualityŠkoly

Október na Mojmírke

trojkoncert
poradna

Na Mojmírke to opäť žilo, ale trošku strašidelnejšie. Nemajte však strach, nikto sa nebál. Keďže momentálna situácia nám nedovoľuje stretávať sa na akciách, ktoré sú u žiakov a ich rodičov obľúbené.

Rozhodli sme sa zorganizovať súťaž o najkrajšieho tekvicového strašiaka. Žiaci nosili z domu strašiakov od výmyslu sveta – malé, veľké, ušaté, zubaté a strapaté, ktorých sme následne vystavili v areáli školy. Súťažili sme v týchto kategóriách : cena riaditeľky školy, cena poroty a cena diváka. Áno, aj rodičia mohli hlasovať za toho najkrajšieho. Pre porotu, ale aj pani riaditeľku to bolo naozaj ťažké! Napokon sme vybrali a ocenili majiteľov strašiakov. Každý strašiak bol odmenený diplomom, sladkou maličkosťou a jedným veľkým potleskom. Posledný deň pred prázdninami sa to v našej škole hemžilo strašidlami, ale nie tekvicovými. Šírila sa zvesť o strašidelnej škole a naozaj do nej prišli upíry, kostlivci, ježibaby, príšery a duchovia. Celý deň sa niesol v mystickej atmosfére. Žiaci sa učili netradične, ale s veľkou iskrou v očiach. Krúžok Kreatívneho tvorenia si dokonca usporiadal vlastnú „Halloweenskú párty“ plnú zábavy, tanca, hier a smiechu. Šikovné kreatívne detičky sa postarali, aby to v triede bolo naozaj super „halloweensky“ vyzdobené.
Jednoznačne jeden z najlepších a najčarovnejších dní v škole.

Mgr. Molnárová


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button