AktualityOznamy

Víťazom volieb hnutie OĽaNO s Igorom Matovičom

trojkoncert
poradna

Mgr. Igor Matovič (11. máj 1973, Trnava) je slovenský politik a bývalý podnikateľ. Od roku 2010 je poslanec NR SR najskôr na kandidačnej listine SaS a neskôr ako predseda hnutia OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti.

V rokoch 1993 – 1998 absolvoval Fakultu managementu na Univerzite Komenského v Bratislave, odbor Finančný manažment. Od roku 1997 pôsobí ako živnostník. V roku 2002 založil vydavateľstvo regionPRESS, ktoré v súčasnosti vydáva 36 regionálnych týždenníkov na celom Slovensku. V roku 2007 dal prepísať firmu na svoju manželku Pavlínu. Od roku 2010 je poslancom Národnej rady SR a zakladateľom hnutia Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti, v súčasnosti aj jeho predsedom.

zdroj: wikipedia

Od môjho vstupu do politiky sa snažím poukázať na nespravodlivosť, ktorá sa deje obyčajným ľuďom a nášmu Slovensku. Už niekoľko rokov zvádzam zápas proti politikom, ktorí neslúžia ľuďom, ale mafii a oligarchom. Bojujem proti korupcii, aby som spolu s mojim tímom odsekol mafiánskej chobotnici všetky chápadlá. Idem po každom zlodejovi a môžete sa na mňa spoľahnúť, že tak to budem robiť aj naďalej. Poukazujem na porušovanie zákonov a navrhujem riešenia. Aj tieto voľby ma nájdete úplne na konci kandidátky, pretože takto skladáme v hnutí OĽANO odpočet za našu prácu a zároveň opäť dávame šancu obyčajným ľuďom na čele našej kandidátky. Mnohí prejavili veľa odvahy a statočnosti v profesijnom živote a som si istý, že ju ukážu aj v parlamente. Verím, že sa nám podarí aj s Vašou pomocou urobiť Slovensko lepšou krajinou.

Igor Matovič


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button